Demo Site

Sunday, October 10, 2010

Meet Maher Zain!!




Salam..

Erm... tak sabar rasanya nak g Konsert Maher Zain.. Hope sume yg g konsert tu dapat sesuatu kebaikan setelah pulang dan bukan hanya mendengar konsert dan tgk Maher Zain je.. Sy harap2 sgt tkde la kejadian kaum muslimin dan muslimah terjerit2 masa konsert tu nanti.. Ingat! Ni konsert Keagamaan.. Hayatilah lirik yang disampaikan, InsyaAllah tidak berlaku perkara seperti itu.. Maher Zain dah jumpa jalan untuk sampaikan message yang bermakna melalui lagu dan beliau telahpun mempunyai beratus ribu fans di serata dunia, hope kita menjadi fans yang memahami apa yang sebenarnya beliau ingin sampaikan.. Sy yakin yg Maher Zain bukanlah mencari populariti, tetapi ingin mengajak kita sama2 mendekatiNya...

InsyaAllah.....

1 comment:

iz @ aako89 said...

melepas nak beli tiket nya..hari first dah sold out dah..

Post a Comment